top of page
AutorenbildElizabete Klause

Valis Cīrihes ezerā

Nesen Cīrihē notika neparasts notikums, kas izraisīja lielu satraukumu un spekulācijas gan Šveicē, gan ārvalstīs. Dzīves lieluma valis parādījās Cīrihes ezera krastā, liekot daudziem jautāt, kā īsts valis varētu nonākt iekšzemes valstī.

Beļģumākslas kolektīva Captain Boomer veidotā instalācija bija tik pārliecinoša, ka daži uzskatīja, ka tas ir īsts valis. Šī instalācija tika izveidota, lai mudinātu cilvēkus pārdomāt cilvēka darbību ietekmi uz vidi un uzsvērtu nepieciešamību rīkoties.


Alpine International Subsidies mēs šo spēcīgo attēlu uztveram kā aicinājumu rīkoties. Valis simbolizē steidzamo nepieciešamību samazināt mūsu ekoloģisko nospiedumu, īpaši CO2 emisijas. 2023. gadā ES piešķīra vairāk nekā 40 miljardus eiro subsīdiju CO2 samazināšanai, plānojot šo summu palielināt 2024. un 2025. gadā. Jāatzīmē, ka ESsubsīdijas var līdzfinansēt līdz pat 60% no projekta izmaksām, sniedzot būtisku atbalstu uzņēmumiem, kas vēlas veikt videi draudzīgas pārmaiņas.


Šveice arī ir devusi būtisku ieguldījumu vides aizsardzībā. 2023. gadā Šveices valdība iztērēja aptuveni 2,8 miljardus CHF dažādām subsīdijām, kuru mērķis bija CO2 emisiju samazināšana un citas vides iniciatīvas. Šis skaitlis uzsver valsts apņemšanos cīnīties pret klimata pārmaiņām, pat būdama iekšzemes valsts.


Šī vaļa instalācija ir stingrs atgādinājums, ka pat tādās reģionos kā Šveice mūsu rīcībai ir globāla ietekme. Mākslas darbs uzsver izpratnes un inovāciju nozīmi cīņā pret klimata pārmaiņām. Uzņēmumiem tas nozīmē veikt pasākumus emisiju samazināšanai, piemēram, pāriet uz elektrisko transportlīdzekļu parkiem, izmantot atjaunojamos energoresursus un ieviest zaļās tehnoloģijas.


Alpine International Subsidies mēs specializējamies, palīdzot uzņēmējiem nodrošināt nepieciešamo ES finansējumu šo pārmaiņu veikšanai. Ņemot vērā ES ievērojamo finansiālo apņemšanos CO2 samazināšanai – 40 miljardi eiro 2023. gadā un vairāk nākamajos gados – ir daudz iespēju atbalstīt jūsu ilgtspējības iniciatīvas.


Es aicinu visus uzņēmumu vadītājus pārdomāt, kā viņu darbības ietekmē vidi. Vai tas būtu emisiju samazināšana, pāreja uz atjaunojamiem enerģijas avotiem vai inovācijas citos veidos, tagad ir laiks rīkoties. Alpine International Subsidies ir šeit, lai palīdzētu jums orientēties ES subsīdiju piešķiršanas procesā, lai jūs varētu finansēt savus zaļos projektus.


Kopā mēs nodrošināsim, ka nākamās paaudzes manto pasauli, kurā vairs nav nepieciešamas šādas spēcīgas instalācijas, lai atgādinātu mums par mūsu atbildību pret vidi.


Apmeklējiet aisubsidies.com, lai uzzinātu vairāk par to, kā mēs varam jums palīdzēt nodrošināt nepieciešamās ESsubsīdijas, lai jūsu zaļās iniciatīvas kļūtu par realitāti.





9 Ansichten0 Kommentare

Comments


bottom of page